Alla inlägg den 3 maj 2009

Av Lars - 3 maj 2009 13:07

efter några dagars uppehåll så är jag tilllbaka,får be om ursäkt för det lovade inlägget om Barca-Chelsea som skulle komma i Onsdag,men det kommer nu!



 

Tycker att första 45 min av den matchen var väldigt bra,speciellt av Barcelona som ju var det klart spelförande laget,men i takt med att Marquez skada kom i början av andra tappade Barca spelet och Chelsea tog över matchen lite och skapade några halvchanser. 0-0 och liten fördel Chelsea inför returmötet på ''The Bridge''



Ryan Giggs! 800 matcher för Man U då förtjänar man att hyllas! dessutom målade han igår när United tog ytterliggare ett steg mot ligatiteln.Och sist men inte minst blev han vald till Årets spelare i Premier League,lite konstigt med tanke på hur lite han spelat.Men det skiter jag i och hyllar en av Premier mest lojala spelare.


Boro missade ett halmstrå att klara sig kvar i högsta ligan efter förlusten hemma på Riverside i lördags,men har ett till i måste-matchernas-match mot Newcastle.Förloraren där åker ur.


West Brom är nu helt avsågade efter förlusten på White Hart Lane igår. Blir Jonas Olsson kvar?


idag kan Sunderland i princip klara nytt kontrakt om man vinner hemma mot Everton. Det vore iafall kul om ett lag däruppe ifrån kan klara sig kvar,helst båda.


Skarpt läge är det som gäller för ärkefienden Newcastle om 40 minuter då man åker till Anfield och möter ett lika pressat Liverpool.Förrlust för Pool och guldet ser rätt kört ut.


i Manchester luktar det guld. Kul och se att slitvargen Park får ut mål av allt sitt hårda jobb. Park är enligt mig Premier Leagues mest underskattade


Blir att zappa mellan matchen Pool-Newcastle och skräckmatchen mellan Reading-Birmingman

Presentation

Omröstning

Vem kniper fjärdeplatsen?
 Man City
 Spurs
 Aston Villa
 Liverpool
 nån annan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards