Alla inlägg den 17 juli 2009

Av Lars - 17 juli 2009 17:48

då var Lars borta på säkert välförtjänt semester, och jag har ombetts att skriva en gäst krönika här.


Då mina kunskaper i Englands fotboll inte är dem bästa tänkte jag skriva om den, (tror jag) stora snackisen unden innevarande "galna säsongen" .


Man u sålde Ronaldo till Real, sedan skicakde man även iväg Carloz Teves till City.  Tunga avbräck även för en klubb som U. Den man som värvats för att svara för anfallet är en gammal bekant till alla fotbollsintresserade. Nämligen  Michael Owen.


Den nu 30 åriga anfallaren som fick sitt stora internationella genombrott under Vm i i grodätarlandet 98.  Kommer ihåg, tror det var under matchen mot Argentina gör ett snyggt mål om den egelske kommentatorn säger något i stil med " Is there nothing beyond this 18 yers old. Just think what he will be when he grows up"


Växte upp gjrode han, som firad och hyllad målskytt i Liverpol. Han vräkte in mål och var fansens stora favorit. . Under 2001 mottog han det prestigefyllda priset Le ballon d'or som delas ut av den franska tidningen France Football till årets bästa spelare i Europa.


Sedan blev det en tid av bänknötande i Real Madrid innan han återävnde till England och Newcastle, där han spelade med den legendariske kaptenen för det engelska landslaget Allan Shearer. Nu tvingas Newcastle lämna högsta ligan och därför blev Owen Free aget och gick till Man U.


Hur kommer det då att gå? Jag tror att det kommer gå bra. Owen kan säkert fortfarande. Med rätt uppbackning kommer det säkert att jublas en hel del på  Old Traford.  Dock har han länge spelat för Liverpol. Liverpol och Man U ä värsta rivaler. Kanske inte på samma nivå som Real Madrid och Barcelona i Spaninen men endå. Det kommer bli intressant att se vilket motagande Owen får då lagen möts på Anfield.

Presentation

Omröstning

Vem kniper fjärdeplatsen?
 Man City
 Spurs
 Aston Villa
 Liverpool
 nån annan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards