Alla inlägg den 9 februari 2010

Av Lars - 9 februari 2010 14:35

Det smällde rejält i Mersyside derbyt i Lördagseftermiddag när dom röda tog sig an dom blå. 2 röda kort och 6 gula delades ut och efter 34 min åkte greken Kyrgiakos ut efter  en stämpling. Tungt för Liverpool, men inte då. Man blev det spelförande laget och tryckte tillbaka Everton trots en man mer. Man gjorde även det enda mål i matchen efter en hörna som nickades i mål av Dirk Kuyt som utöver målet var riktigt bra. Segern tog Pool upp till 4:e platsen.


*Burnley tog sin första seger sen Oktober i den viktiga bottenmatchen mot West Ham. Vars tog man den? Jo på Turf Moor vars annars!


Hull stod för omgångens skräll då man hemmaslog skrytbygget Man City med 2-1. Holländaren George Boateng gjorde det avgörande 2-0 målet. Mancinis andra förlust som Citytränare.


Efter 69 minuter stod det 5-0 till Man Utd mot Portsmouth, men bara 2 av målen gjordes av Utd spelare. Typiskt för Pompey som just nu oturen grinar i ansiktet. När klubben inte ens har råd att ha kvar sin egna hemsida kan man börja o fundera..


Drogba var Söndagens man i London. Två mål i första halvlek sen hade Chelsea stängt matchen för ett ivrigt Arsenal som gjorde allt för att bryta upp den. Arsenal har nu två raka förluster ,men mot ett mycket svårt(Man Utd och Chelsea) motstånd och imorgon har man Liverpool hemma. Tufft schema eller vadå?'

  

Kevin Phillips var en grym målskytt i Sunderland. Han stänkte in 113 mål på 208 mather. Sen dess har det varit ganska tyst om han , ända tills i Söndags då han på egen hand vände på steken och sköt tre poäng till Birmingham. Stort.'


  

Phillips tystade sina tvivlare

Av Lars - 9 februari 2010 13:15

  


Sverige fick en behaglig EM-kvallottning. Det var nog  bästa gruppen man kunde komma i . Vägen till EM ser ändå ut att kunna gå ganska smärtfritt till om man inte går på minor som man gjorde i VM- kvalet och tappade poäng mot Albanien.


Ungern vann vi båda möten med i VM- kvalet och är ett lag vi ska slå.


Finland har hostat upp sig rejält dom senaste åren men faller oftast på mållinjen.


Att åka ner till Moldavien och vinna kan bli knepigt med deras fanatiska publik i ryggen.


Holland är naturligtvis storfavoriter och kommer nog att vinna denna grupp.. Kampen om andraplatsen kommer att stå mellan oss och våran grannar i öst.


San Marino räknar med som en munsbit.


EM 2012 som turnering känns dock väldigt långt bort. Först ska ju en annan turnering spelas i sommar. 

Presentation

Omröstning

Vem kniper fjärdeplatsen?
 Man City
 Spurs
 Aston Villa
 Liverpool
 nån annan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards