Direktlänk till inlägg 26 februari 2010

Förra veckan samt veckans matcher.

Av Lars - 26 februari 2010 17:43

Everton vände mot United och tog sin första seger mot United på fem år. Trots underläge så orkade man överasskande ta sig tillbaka in i matchen och det var två inhoppare som avgjorde. Skönt för Moyes Everton som nu kan räknas bort helt för allt som har med bottenstrid och göra. Tungt däremot för Sir Alex som nu har totalt 6 raka förluster och det säger det mesta om att topplagen (Chelsea ,Man Utd ) inte är lika bra som förra säsongens  topp 2. Räkna med att fler lag kommer att ta poäng mot dessa. West Ham fick sota för Uniteds förlust och Rooneys 2 mål visar vilken överjävlig form den gossen är. United vann med klara 3-0 i veckans haltande match.


  

Unge Jack Rodwell avgjorde mot United

 

West Ham tog för deras del tre oerhört sköna poäng då man slog Hull hemma med klara 3-0 i Lördags. Segern var aldrig hotad och Hammers har nu 4 poäng till godo ner till Bolton som förlorade snöderbyt mot Blackburn med 3-0.En mycket tungt förlust för  Wanderes som nu inte har vunnit på en månad.


Drogba x2 avgjorde mot Wolves borta och Chelsea gled ifrån United lite.

Jag har faktiskt redan nu sågad av Pompey möjligheterna att klara nytt kontrakt. Förlusten hemma mot Stoke gör inte saken bättre..


Stewart Downing har inte gjort mål sen 8-1 vinsten mot Manchester City 2007/08. I Söndags gjorde han två och blev matchvinnare. Burnleys tidiga 1-0 ledning gav hopp om första bortavinsten denna säsong men det släcktes ganska fort i andra halvlek då Villa gjorde 3 mål inom loppen av 5 minuter. Burnley har fortfarande inte vunnit på bortaplan i år. Skrämmande dåligt.


  

Såhär glad blir Stewart Downing då han gör mål

 

Chris Baird gjorde nog årets självmål. Riktigt snygg nick. Tur för han att Fulham är i en sån bra form hemma just nu och vände på steken.

Manchester City-Liverpool 0-0.Gissade vilka som jublade åt den poängen mest? Jo Spurs som slog Wigan på DW och hoppade upp till den viktiga fjärdeplatsen.


Ute i Europa förlorade Chelsea på San Siro med 2-1 i en väldigt jämn tillställning. Resultatmässigt var det en väldigt bra förlust för Chelsea om man nu kan se det så. Det räcker med en 1-0 seger hemma i returen.


Fulham är riktigt jävla bra just nu och Shaktar Donesk fick bittert erfara det då man åkte ur mot engelsmännen med sammanlagt 3-2.  (2-1)( 1-1) Londonlaget får nu möta den gamla damen från Turin. Vilken underbar match det kan bli.

Liverpool  hade inga problem med Unirea. Totalt 4-1.Man möter nu Franska Lille.

Det tredje engelska laget Everton hade inte samma tur och blev utslagen mot Sporting med totalt 4-2.

  

 Everton slog ut regerande mästarna

 

Ikväll är det ytterliggare ett program med Rule Brittania kl 19 på Canalplus. Känns dumt och missa det då man inte har nåt annat inbokat ikväll.

 
 
Ingen bild

tomas

26 februari 2010 17:53

skrällar är kul... då de inte drabbar pool

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lars - 28 april 2010 20:38

Fr.om ikväll kommer denna blogg att gå i graven. Efter att ha övervägt detta i några dagar kom jag tillslut fram till att lägga ner den. Inte pg.a av att jag lessnat . Tvärtom det har varit fantastiskt att kunna ta del av alla kommentarer som ja...

Av Lars - 28 april 2010 20:27


Nu var det två veckor sen jag bloggade här. Dåligt med tid och rum har gjort att bloggen fått ta smällen. Ska naturligtvis inte behöva vara så. Nu är det endast två omgångar kvar av denna säsong och mitt bloggande den senaste tiden har varit allt ann...

Av Lars - 13 april 2010 13:00


   I ligan är Portsmouth körd efter att fått 10 minus poäng. Det blir The Championship nästa säsong. Men i FA-Cupen är man framme i final efter att slagit sensationellt slagit ut Tottenham med 2-0. Portsmouth visar återige i cupen at man ha...

Av Lars - 13 april 2010 12:58

Summering från helgens Premier League där vi kan konstatera att United inte tog chansen att bli serieledare efter 0-0 borta på Ewood Park i en ganska tråkig tillställning.   *Just när man trodde att Burnley inte skulle ta nån bortaseger i sin för...

Av Lars - 13 april 2010 12:26


       Det var bara ner och vända igen för West Brom Albions. Fåglarna blev Lördags helt klara för uppflyttning till högsta ligan igen. 3-2 borta mot Doncaster räckte. Kul! West Bromwich hör helt enkelt hemma i Premier League liksom Newcastle ä...

Presentation

Omröstning

Vem kniper fjärdeplatsen?
 Man City
 Spurs
 Aston Villa
 Liverpool
 nån annan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards