Alla inlägg den 19 mars 2010

Av Lars - 19 mars 2010 12:08


För ett halvår sedan så var Roman Pavluchenko starkt ifrågasatt i Tottenham. Onda röster sa att det var ett floppvärvning som Spurs gjorde. Nu i mars är det andra tongångar. Pavluchenko har gjort mål på mål. Och han var en stor bidragande orsak till att Spurs lyckades vinna med 3-1 hemma mot Everton i Lördags och fortsätta hålla i fjärdeplatsen.


Min farsa hade 10 rätt i Lördags 11 rätt och han hade fått några tusenlappar.. Gissa vilken han föll på? Jo Birmingham-Everton som han hade en två på. Everton ledde med 2-0 på St Andrews och såg ut att åka hem med tre enkla pinnar,men Birmingham som den här säsongen är hur jävla bra som helst gav sig utan kom tillbaka och fixade en poäng. 2-2 slutade matchen.

Surt sa räven..


Det är inte ofta Johan Elmander gör mål ,men i helgen hände det då han inledde målskyttet hemma på Reebook. Bolton körde över Wigan med 4-0 och måste varit en liten sten som släppt från Elmander som endast lyckats att göra tre mål denna säsong.


Wolves tog tre OERHÖRT viktiga poäng på Turf Moor.Man lyckades att hålla Burnley under strecket och fick ett psykologiskt övertag inför framtiden.


Chelsea krossade West Ham i derbyt med 4-1 och hänger fortfarande med United. Men för Chelsea blev den kommande veckan liksom inge trevlig..


Arsenal avgjorde sent omsider i matchen mot Hull. Den så annars utskällde Niklas Bentner avgjordr för Gunners som smyger med tätt bakom United och Chelsea.


Adam Johnsons mål på Stadium Of Light var nog veckans mål då han snyggt

skruvade in 1-1 på övertid. Jag tror att vi kommer att få se mer av denna Johnson så småningom…


Liverpool gjorde sin plikt och slog ett tamt Portsmouth hemma på Anfiled. Man avgjorde matchen inom loppet av två minuter kan man säga då först Torres gjorde 1-0 efter en grov målvaktstavla och sen Babel snyggt placerade in 2-0. Spiken i kistan. Liverpool nöjde sig inte med det utan gjorde två mål till. Matchen slutade 4-1. Det ska säga att Aqullani gjorde sin bästa match för säsongen,han löpte i djupledc och var delaktig i det offensiva spelet och fick t.om göra mål.

Presentation

Omröstning

Vem kniper fjärdeplatsen?
 Man City
 Spurs
 Aston Villa
 Liverpool
 nån annan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards