Alla inlägg den 20 mars 2010

Av Lars - 20 mars 2010 13:27

Fulham stod för en smått otroligt bragd igår då man slog Juventus med 4-1 och tog sig vidare till kvartsfinal i Europa League efter sammanlagt 5-4. Det blrjade dock väldigt illa för Cottagers då Trezuguet gjorde 1-0 efter två minuter. Fulham var då tvungen att göra 4 mål för att ta sig vidare vilket naturligtvis inte ens fanns på kartan.Men det gjorde det tydligen ,ett tidigt kvitteringsmål av Bobby Zamora och två mål av Zoltan Gera gjorde att matchen plötsligt återuppstod och med 8 minuter kvar fick Clint Dempsey till en fin chipp som bågade över för Chimenti och skrällen var ett faktum.
Otroligt kul och fantastiskt oväntat.
 
Liverpool gör Fulham sällskap till kvartsfinal efter 3-0 mot Lille där bl.a Torres x2 och Gerrard var målskyttarna


Hulls tålamod med Phil Brown tog i veckan slut.Mannen med handsfreen fick foten efter Hulls dåliga resultat på slutet. Hans ersätts av Ian Dowie som tidigare bl.a tränat Crystal Palace och Charlton.
 
United och Arsenal tog sig ju löjligt enkelt vidare till kvartsfinal.Chelsea däremot åkte ut efter 0-0 hemma mot Inter och sammanlagt 1-2. Man var helt uddlöst hemma på Stamford Bridge .Alla gick och väntade på att Drogba &Co skulle lägga in den där växeln som vi är vana vid.men den kom aldrig. Mycket av Inters avancemang har man att tacka Jose Mourinho för. Den förre Chelseatränaren kände till sina gamla adepters svagheter och Inter spelarna utnyttjade detta till fullo.

 
Inför helgens matcher så kan vi nog inte undvika att tala om det röda derbyt mellan giganterna Manchester United och Liverpool som spelas på Söndagseftermiddag.Liverpool kan se till så att United inte behåller sin förstaplacering och kommer att göra allt för att sätta käppar i hjulet på sina rivaler. För egen del gäller det också kampen om den het eftertraktade fjärdeplatsen som man tillsammans med fyra lag slåss om.


Ska vi gissa på att Rooney kommer att göra ett mål.Denna superspelare som just nu är i sitt livsform.
Förra året slutade detta möte på Old Trafford 1-4 till Liverpool. Tveksamt om vi får se lika mycket mål denna gång.

Presentation

Omröstning

Vem kniper fjärdeplatsen?
 Man City
 Spurs
 Aston Villa
 Liverpool
 nån annan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards