Alla inlägg under mars 2010

Av Lars - 10 mars 2010 09:00

Paul Scholes gjorde sitt 100:e mål i Unitedtröjan i lördagens bortamatch mot Wolves. Målet blev det enda och United tog nu över serieledningen 1 poäng före Chelsea ,som har en match mindre spelad.

  


Arsenal vann programenligt över Burnley med 3-1.Frågan är Burnley kommer att vinna nån bortamatch överhuvudtaget denna säsong.


Bolton tog en livsviktig trepoängare borta mot West Ham när man vann med 2-1.  I och med segern fick Bolton lite andrum ifrån strecket.


Mikael Arteta x 2 när Everton krossade Hull hemma med 5-1 och har varit grymt jävla bra på slutet, men tyvärr alla Evertonfans så tror jag inte att man når en Europaplats i år. Öppningen av serien var alldeles för dålig.


Wigan och Hugo Rodallega stod för helgens skräll efter 1-0 hemma mot Liverpool hemma. Det var Wigans första vinst nånsin mot Liverpool. Mersysidegänget har inte längre fjärdeplatsen i eget avgörande.

  


Jag blir inte klok på Pompey. Ena dagen är klubben nästan död , andra spöar man Birmingham i cupen och tar sig till semifinal. FA cupen och Portsmouth verkar passar  varandra bra. Och i semi får man möta…


Vinnaren mellan  Fulham och Spurs som blev 0-0 och omspel.


På andra sidan FA cupträdet får Aston Villa möta Chelsea. Chelsea eliminerade Stoke med 2-0 hemma och Villa slog med stora besvär Reading med 4-2 sen man vänt 0-2 till 4-2 efter hattrick  av Carew .

Av Lars - 10 mars 2010 08:20

David Beckham spelade 265 i Manchester Uniteds röda tröja och firade stora trumfier med Sir Alex , bröderna  Neville , Giggs med fler. 1992 års juniorlag är en av dom allra bästa årgångarna som kommit fram. Beckhams karriär i United fick ett tråkigt slut ,men när folk om 10 år kommer att prata om hans karriär så kommer dom att tala om 7:an som slog dom perfekt inläggen och dom fantastiska skruvade frisparkarna. Efter Unitedtiden har Beckham harvat runt i Real Madrid , La Galaxy och numera AC Milan.


Ikväll kommer den förlorade sonen hem och han kommer att tas emot med applåder och hyllningar.


Pojkidolen från Leytonstole från London,modeikonen … David Robert Joseph Beckham .


  

Av Lars - 5 mars 2010 18:22

Sir Alex Ferguson kunde i Söndags lägga till ytterliggare en titel på sin meritlista när Manchester United besegrade Aston Villa på Wembley med 2-1. Villa fick bästa tänkbara start då Gabbe Agbonlahor sprang igenom och blev nerdragen i straffområdet. Straff och 1-0 till Villa , James Milner. Aston Villa såg ut att ha kontroll på matchen tills Richard Dunne plötsligt helt sonika sänkte bort bollen till Berbatov som löpte och spelade in till en fri Michael Owen som kunde sätta 1-1 efter 12 minuter


I Andra halvlek slog Patrick Evra ett inlägg som Rooney hittade högst på och nickade in bakom Brad Friedel. Det visade sig att det skulle bli segermålet. United tog sin första titel för året och gjorde det helt välförtjänt , man var det bättre laget.


Det kan tyckas lite synd om Aston Villa som kämpat sig till final och förlorade med flaggan i topp. Men Martin O’Neils mannar har fortfarande chansen att vinna en titel i år eftersom man är kvar i FA-Cupen.



Jag lider oerhört med Michael Owen som är borta resten av säsongen.Bittert lårskadad och missar VM.

Presentation

Omröstning

Vem kniper fjärdeplatsen?
 Man City
 Spurs
 Aston Villa
 Liverpool
 nån annan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards