Alla inlägg den 8 april 2009

Av Lars - 8 april 2009 15:32

 Efter en massa andra aktiviter utom fotboll (45 min av IFE-Hammarby räknas inte!) så har min helg inte varit var den borde varit :=) har man en flickvän som är sådär intresserad av ''ett gäng pojkar som sparkar på en boll'' så blir det svårt.Men vi såg faktiskt första halvlek av och hon verkar ganska intresserad..få se om det blir en hel match framöver...


En del spännande och intressanta resultat var det iaf i helgen som gick:


Chelsea tog sista chansen att hänga på antagonisterna från Nordväst genom att slå Newcastle på St James inför ögonen på nye Newcastletränaren Alan Shearer. Jo du läste rätt. Den gamle hjälten som gjort över 200 mål för kråkorna. Dock uteblev Shearar-effekten.Konstigt att FA låter tränare som inte har nån utbildning alls få träna ett lag i högsta divisionen..Newcastle är farligt nära att åka ner,men tror dom grejar det.


Liverpool har gjort 8 mål denna säsong på övetid.slump eller inte? bedöm själv. Det var Israels bidrag Benayoun som dunkade in segermålet 1-0 i den 93:e minuten. Laget är nu 1 poäng efter Man U.Dock har United en match mindre spelad.


Federico Macheda. Har du hört talats om den mannen?  17 årig talang som blev över från Lazios akademi och togs över av Sir Alex och fick hoppa in och avgöra på övetid( topplagen verkar duktig på att hitta nätet just då) Det måste varit en speciell känsla.Inget turmål heller han vände förbi sin Villa back och dunka in den i bortre hörnet. Snyggt.


Annars kan vi konstatera att Boro mer och mer verkar likna ett Championshi p lag. torsk borta mot Bolton 4-1. gissar på att det står en ny tränare efter säsongen. Och han heter INTE Gareth Soutgate.


I och med Arsenals vinst hemma mot Man City så är dom känns det som om att dom tar den fjärde platsen till Champions.


West bromwich-Stoke 0-2..där rök nog Jonas Olsson companis chans att klara sig kvar. Har nu 8 poäng till övre strecket. Stoke däremot ser ut att klara sig kvar.


Emil johanssons kanon borta mot Elfsborg i lördags kan bli årets mål.Satt ju stenhårt i klyckan.


Såg Djurgården-Örebro i måndags. Det var precis som en premiär brukar vara: dålig plan,usel spel,men bra tryck på läktarna från båda klackarna. Dajas straff var en halv Panenka.dvs chipp över målvakt,dock så fick Alvbåge en hand på straffen men lyckades inte hålla den. Kallt av Sjölund och våga lägga en sån straff.

 



Kommer att skriva mer om allsvenskan framöver...Imorn kommer analyser av gårdagens och kvällens Champions leage resultat.



 


Presentation

Omröstning

Vem kniper fjärdeplatsen?
 Man City
 Spurs
 Aston Villa
 Liverpool
 nån annan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards