Alla inlägg den 15 april 2009

Av Lars - 15 april 2009 16:27

offfh! mycket fotboll har det varit på slutet. väldigt intensivt och följa...men det är ju så man vill ha det!


* Tobias Hysén var lysade i 6-0 matchen mot Djurgården och gjorde 2 mål och spelade dessutom fram till ett,Tobbe är påväg mot 2005 års form..Blåvitt kommer och bli farliga framöver

 



* Djurgården har stora problem med sitt försvarspel,och framåt verkar man uddlöst, AIK däremot verkar för en gångs skulll börja serien bra,Micke Stahre har har fått det där extra tålamodet på Råsunda och Martin Mutumba är grym på sin kant.AIK skulle köra över både Djurgår'n och Hammarby om dom möttes nu.


.*Bajen inledde med att kryssa mot IFE borta vilket är väldigt starkt gjort ,men överraskade med att torska hemmepremiären mot Gefle,ingen skugga över Gefle som visade fint tålamod och bra effektivitet Gubben Berggren kan än!


*Elfsborg fick en bakåtpassning och tre oförtjänta poäng borta mot ÖSK,det kan dom behöva om dom ska hänga på Göteborg och AIK i toppen.ÖSK däremot har efter 2 omgångar 0 poäng vilket är överraskande,men poängen kommer det är jag övertygad om.finns kvalité i truppen.


*BP har överraskat .4 pinnar av totalt 6 möjliga och vann en tidig sexpoängsmatch mot Häcken,dom pinnarna kan bli avgörande till hösten.Häcken däremot har fått en katastrof start om måste ta poäng av blåvitt idag om man inte ska tappa för mycket.


*HIF och MFF tog väldigt övertygande segrar.Kul att malmö förresten vann hemmapremiären. Mehmett ,Labinot och Molins blir intressenta och följa i 'nya himmelsblå''


*Svenska mästarna kalmar saknar nog ''mellan Elm'' och Ingelsten väldigt mycket, över 20 mål stod dom för, Kalmars start har inte heller varit speciellt övertygande.



Barcelona gick ju på tomgång i gårdagens match mot Bayern tack vare att man körde över tyskarna i första matchen på Nou Camp,men bjöd på ett riktigt fint mål då man spelade på ett tillslag och där Keita avslutade med et t kalasmål. kommentarer överflödiga när det gäller Barcelona just nu. Bayern var för veka och hittade sin begräsningspunkt i den här kvartsfinalen.



– Jag är stolt över spelarna, och jag kan inte tänka mig annat än att fansen är nöjda med oss. Jag är besviken över resultatet, men den mentala styrka som laget visade upp var otroligt positiv


Så sa Liverpools tränare Rafa Benitez,och det tror väl fan. Liverpool är ''King of comeback''.Man föll med flaggan i topp och kan nu till skillnad mot United bara koncentrera sig på ligan.Det kan tala för Liverpool.


Chelsea har på 2 matcher gjort 8 mål men samtdigt släppt in 7 på lika många matcher.full fart framåt släpp allt in bakåt,dessutom svajjar den så alltid säkre tjecken Cech.


I Premier League så dras snaran snart åt i botten, WBA fick bara 1-1 borta mot Pompay,men även grannarna från norr,Newcastle och Boro fick poäng,Boro tog en välbehövlig seger över Hull med 3-1 och såg till att hoppet lever ett tag till.Hull förresten höstens sensationslag har dykt som en sten till botten och riskerar att dras med i bottenstriden,bara 4 pinnar från nedflyttning, ''The tigers'' kan nog rycka...


Stoke håller undan för lagen bakom med sitt 1-1 hemma mot Newccastle på Brittania stadium. Stoke har gjort en fin säsong såhär långt och känns betydligt starkare än t.ex sunderland och Hull.


Newcastle slutar aldrig att förvåna och det är överraskande att man ligger därnere med tanken på vilka namn som finns i spelatruppen,skulle lagen göra det otänkbara och åka ur högsta divisionen lär klubben göra en storstädning och flera stora namn lär gå. Nu tror jag att dom till sist klarar sig,men just nu ligger dom under strecket med två poäng upp till argaste rivalen Sunderland,..Det verkar inte vara dom norra lagens år!


Fjolårets bottenlag Fulham har gjort en fin vårsäsong och slagit bl.a Manchester United,i lördags var det ett annat Manchesterlag som kammade noll poäng,nämligen City. Mark Hughes sitter löst likt en tand nu,Att peta Robinho och dessutom Elano var inget smart drag.


3-3 och adjö CL.Både Martin O'Neil och David Moyes sa inför matchen att oavgjort inte skulle gynna nåt av lagen.Typiskt nog blev det just det,efter en bra upphämtning av Villa från 0-3 till 3-3. men ...3 pinnar skulle det ju va. Arsenal jublade nog mest åt det resultatet eftersom man också vann hemma mot Wigan med 4-1.


Macheda slog till igen! Den lille Italienaren skarvade in 2-1 med kvarten kvar på Stadium of Light och såg till Man U håller undan för jagande Liverpool som krossade Blackburn hemma med 4-0 efter bl.a två mål av Fernando Torres.


Annars är jag mest imponerade av Bolton som inte gav upp mot Chelsea trots 4-0 efter 45 min och var en ivanovic spark från att kvittera på Stamford Bridge.


Ikväll tar Porto emot United och engelsmännen har all press på sig.Det är just då Unitd brukar resa sig....


Arsenal tar emot Villareal hemma på Emirates och kan spela på 0-0,men känner jag Wenger rätt så är det full fart framåt som gäller...


även allsvenskt ikväll med matcherna

Djurgården-Gefle

Häcken-Göteborg

Halmstad-BP






Presentation

Omröstning

Vem kniper fjärdeplatsen?
 Man City
 Spurs
 Aston Villa
 Liverpool
 nån annan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23 24
25
26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards