Alla inlägg den 4 augusti 2009

Av Lars - 4 augusti 2009 12:41

 





är det så? Cash is king? inte alltid, men man kommer långt med det och får oftast det man pekar på. I Manchester Citys fall så har man kommit från att varit ett medelmåttigt lag som harvat i mitten av Premier League till att plötsligt vara ett lag som kan vinna titeln , inte p.ga av att man var riktigt nära och vinna ligan förra säsongen utan att man värvat en jädra massa stjärnspelare och därmed seglat upp som en outsider bakom Chelsea , Liverpool och Man United.


Missförstå mig inte kära läsare , jag har absolut inget emot Manchester City! Tvärtom! Det är en fin anrik klubb. Men vad jag inte gillar är att fotbollsvärlden idag består av så mycket pengar , väldigt många pengakåta människor. Man glömmer faktiskt fotbollen och det underbara spelet vilket är tragiskt men tyvärr är det världen vi lever i och kommer att fortsätta att leva i.



Manchester City kommer att vinna nånting förr eller senare men man riskerar också att dra på sig oerhörda skulder och vad händer den dagen då ägaren Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan bestämmer sig att sluta pumpa in pengar i klubben?  City vill vi bli störst i stan och i framtiden den klubb som man pratar mest om. Jag har svårt att se att man ens kommer att bli det förstnämnda , för att det kommer at ta tid att spela ihop detta stjärnfyllda gäng och formen kommer att vara berg-och dalbana.


Hur stort kommer tålamodet att vara om man ligger i mitten av tabellen vid jul?


Premiären i Blackburn den 15 Augusti kommer Mark Hughes & Co att ha hela fotbollsvärldens ögon på sig.


Presentation

Omröstning

Vem kniper fjärdeplatsen?
 Man City
 Spurs
 Aston Villa
 Liverpool
 nån annan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards