Alla inlägg den 26 augusti 2009

Av Lars - 26 augusti 2009 11:25




Igår spelades högriskmatchen i Ligacupen mellan West Ham och Millwall och det spekulerades självklart om det skulle bli upplopp, men ingen trodde att det verkligen skulle gå så snett som det blev. Bråken på läktarna och stormningen på planen förde tankarna tillbaka till det brutala 70 och 80-talet då bråken var vardagsmat på dom engelska arenorna och ståplatsläktarna fortfarande fanns kvar. Numera är det stenhårt kamera bevakning på arenorna. Springer du in på planen blir du bannlyst från alla arenor i England på livstid. En metod som har funkat väldigt bra dom 10 senaste åren. Det är väldigt lugnt på och runt arenorna....fram tills igår då


Matchen då? Den vann West Ham med 3-1 efter förlängning.  


Millwall och West Hams hat mot varann har en lång historia tillbaka och båda lagen har inte möts på flera år p.ga av att lagen ligger i olika divisioner och det var därför nog väldigt laddat när lagen lottades mot varandra i cupen.

ICF , Inter City Firm som West Hams firma heter, uppkallat efter Inter City tågen var en av dom mest ökända firmorna på 70-80 talet tillsammas med Millwalls dito, Buschwackers. Firmorna håller numera väldigt låg profil, dom flesta är sen en lång tid tillbaka bannlyst från alla arenor. Men igår visades dom sig igen..


La in ett filmklipp från stormningen av planen här nedan.

Av Lars - 26 augusti 2009 11:04

Igår spelades andra omgången av Ligacupen och det bjöds inte på nån större skräll faktiskt,enda lilla skrällen var väl att Nottingham Forest slog ut Middelsbrough hemma med 3-1. Men det var absolut inte det som fick största uppmärksamheten. Mer om det i nästa blogginlägg.


Transfersfönstret stänger den 31:e och det är bara några dagar kvar tills klubbarna kan göra sina köp för en lång tid framöver.


 


Mest uppmärksammat är väl Notts Countys värvningar av Kasper Schmeiel och Sol Campbell. Två väldigt tunga nyförvärv som serieledarna i League 2 verkligen kommer att ha nytta av. Det är naturligtvis Svennis goda kontakter som gjort att dom här spelarna kunnat ansluta.


Den som pekar på nåt får oftast det:Dom blå från Manchester har i flera månader försökt värva Evertons stjärnback Joleon Lescott från Everton och nu verkar värvningen vara i hamn. Lescott har genomgått läkarundersökningarna och kommit överens med sin nya klubb om lönen. Han kommer att vara tilltänkt som mittback brevid Kolo Toure.Detta betyder isåfall att Richard Dunne kommer att få mindre speltid i klubben.

 


Everton fick i sin tur 250 miljoner kronor och gjorde sen ett köp av den ryske landslagsmittfältaren Diniyar Bilyaletdinov  från Lokomotiv Moskva för en hemlig summa. Man har dock ett stort hål efter Lescott och mitt råd till David Moyes är att man försöker värva Hulls mittback Michael Turner som varit grymt bra i ''The Tigers''




Presentation

Omröstning

Vem kniper fjärdeplatsen?
 Man City
 Spurs
 Aston Villa
 Liverpool
 nån annan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards