Alla inlägg den 19 augusti 2009

Av Lars - 19 augusti 2009 17:14

Söndagens matcher mellan Tottenham-Liverpool och Man Utd-Birmingham bjöd inte på några överdrivna målkalas men det var två oerhört undehållande matcher.


 


Tottenham fortsätter att vara ett spöke för Liverpool på WHL. Spurs första halvlek var den bästa på mycket mycket länge, man dominade spelet och tryck ner Liverpool och hade effektiviteten på Robbie Keane varit bättre hade Spurs kunnat leda med 2-3 mål. Men spelet bar frukt och strax innan halvtidsvilan gjorde ytterbacken Assaou-Ekotto 1-0 efter ett stenhårt skott som borrade sig in i nätmaskorna och 1-0 till Spurs!


I andra halvlek tappade Spurs sitt fina anfallsspel och Liverpool kunde flytta fram högre upp i banan och när Glen Johnsson snyggt dribblat förbi spurs-försvaret och blivit fälld av Gomes så valde domaren att blåsa straff. Gerrard från 11 meter och säkert i mål! 1-1. Och efter det trodde alla att Spurs skulle krockna men icke och när nyförvärvet Bassong på en frispark går  upp och nickar in 2-1 dör Liverpools spel lite och man lyckas aldrig komma tillbaka. Som spurs supporter är det extra kul att på knäppa Liverpool på näsan.


i den andra matchen som spelades på Old trafford så hade Man Utd ett stort stort bollinehav men man var väldigt inneffektiva tills Wayne Rooney först nickar i stolpen och sen tar hand om sin retur och 1-0 till Man Förenta. Birminghams försök var lama och United hade det rätt lugnt tills i slutet på matchen då Birmingham fick sin chans men Ben Foster gjorde en fantastiskt räddning och United tar tre poäng.



Det spelades även matcher igår .En i Nordöst på Stadium of Light där Sunderland tog emot Chelsea och det var hemmalaget som gasade och gjorde 1-0 genom Darren Bent (vilket kap!) Men resten av matchen var Chelseas och man malde helt enkelt ner ett vilt kämpande hemmalag. Först gjorde Ballack 1-0 och sen föll Drogba i straffområdet och Lampard steg fram och gjorde inga misstag vilket inte Deco heller gjorde då han fastäldre slutresultet 3-1. 6 poäng av 6 möjliga..Chelsea har gasat.


i den sista matchen som jag tyvärr ej hann se mellan Wigan och Wolves så sköt Wolves segermålet tidigt ocn småskrällde på JJB mot ett Wigan som gjorde dito på Villa Park i lördags. Backsmäla?



Ikväll gör Burnley hemmapremiär på Turf Moor mot Man Utd , Birminham likaså mot Pompey och Hull tar emot Spurs.

Presentation

Omröstning

Vem kniper fjärdeplatsen?
 Man City
 Spurs
 Aston Villa
 Liverpool
 nån annan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards