Alla inlägg den 2 september 2009

Av Lars - 2 september 2009 17:27

Denna helg var allt i basic igen! Såg alla matcherna som Canal+ sände både på lördag och söndag. En del bra fajter och mindre bra.


**Till kategorin ''Bra matcher'' ingick Man Utd-Arsenal , Chelsea-Burnley. Hyfsat mycket mål ,väldigt bra spel och underbara avslutningar! Chelsea imponerar som f-n (föga överraskande) och det är är deras bästa start sen 05/05 med 4 raka segrar och maximala 2 poäng. Anelka fortsätter att göra mål och samarbetet med Drogba blir bara bättre och bättre. Den här matchen var som en helt vanlig dag på jobbet för Ancelottis mannar. Visserligen stretade Burnley emot bra och med lite tur hade man kunnat hålla 0-0 i halvtid men på tilläggstid i första halvlek så gjorde nämnde Anelka 1-0 och sen var matchen ganska död.


*United hade Clichy att tacka för tre poäng. Laget blev stundtals utspelat i första halvlek hemma på Old Trafford och när Arsjavin dunkade in 1-0 i 54 minuten var det uppförsbacke,men som så många gånger förr så vände man först tack vare en straff som Rooney förvaltade och sen då när clichy oturligt nickade in bollen i egen bur. Nu har alla lagen i ''The Big Four''utom Chelsea spräckt sin 0 i förlustkolumnen.


''It's only one Aaron Lennon'' sjön publiken på WHT efter att den lille dribblen återigen avgjort för Spurs. Denna gång på tilläggstid (95:e) Jag vet inte hur många lägen Peter Crouch brände i den här matchen men det är fler än fingrarna på min ena hand iallafall. Mål fick han dock när han nickade in ledningsmålet i den 75:e minuten. Vinstmålet trodde dom flesta men icke. För 'Birmingham stack upp och efter en tillstrasslad situation kunde Lee Boywer göra sitt första mål i Blueströjan. Sen ville dock Aaon Lennon bli matchvinnare och fick som han ville. Spurs imponerar! 4 raka segrar och maximala 12 poäng!


*Liverpool vände typ varenda underläge ifjol till typ seger. Nu låg man under med 1-0 och 2-1 på Reebook.Man kom dock igen och i den 84:e minuten avgjorde...just det! Steven Gerrard med en jätterökare i nättaket. Vinst med 3-2 och lite luft under vingarna för Rafa Benitez. Vad Liverpool utan Gerrard?! Vad Bolton och Gary Megson ska göra vettifan men tre matcher och noll points är nog inte vad man hade räknat med. Sen Big Sam lämnade har det bara gått utför.


Adebayor Adebayor Adebayor! Mannen med dreadsfrillan avgjorde igen! Nick i mål! 3 matcher och 3 mål. Han har öppnat fint. Dessutom verkar han inte lika ego i avslutningstillfällena heller utan kan faktiskt slå en enkel passning till sina lagkamrater. City är med däruppe och dom gör det faktiskt jävligt bra! Steven Ireland är en oerhört underskattad spelare och den ende spelaren med icke-stjärnstatus som lyckats ta plats i starelvan. Grymma djupledspassningar.


Stoke fortsätter och vinna hemma. 1-0 och en-höjdboll-in i straffområdet-mål igen. Laget har tagit 7 av tolv pinnar såhär långt och nosar på toppen.



Nån gång måste man ju vinna och det var ju precis det Everton gjorde men man hade en jävla röta med sig och fick en straff i den 91:e minuten.Mittbacken Baines stiger fram och gör inga misstag och tre pinnar till Moyes Boys! Ett skön seger för ''The Toffies'' som nu kan gå till uppehållsvila med en seger.


Hull Wolves Blackburn och West Ham kryssade alla i sina matcher. Wolves och Hull kan man säga att man tappade två poäng mer än man vann eftersom båda lagen mot all förmodan kommer att ligan i botten av tabellen i början på maj. Rovers tog sin första poäng och slipper till skillnad bot Bolton och Pompey gå in i uppehållet med 0 pinnar.


Aston Villa tog en säker seger hemma på Villa Park då man slog Roy Hodgsons Fulham med 2-0. Gabbe Agbonlahor var bl.a en av målskyttarna.









Presentation

Omröstning

Vem kniper fjärdeplatsen?
 Man City
 Spurs
 Aston Villa
 Liverpool
 nån annan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards