Alla inlägg den 11 september 2009

Av Lars - 11 september 2009 20:18

Sitter och kollar på TV-Pucken och fick lite hockeysug.Elitserien är ju bara 2 veckor bort. Fotboll är  dock klart roligaste sporten Cool 


Slänger in tabellen som jag tror kommer se ut såhär efter 55 Omgångar. Sannolikheten att den slutar så känns dock väldigt liten.Är värdelös på att tippa ,det bevisade jag ifjol.


1.Linköping
2.Hv
3.Frölunda
4.Modo
5.Färjestad
6.Luleå
7.Djurgården
8.Brynäs
---------------
9.Skellefteå

10.Timrå

---------------
11.Rögle
12.SSK

Av Lars - 11 september 2009 16:25

Äntligen är det Premier League helg igen. Efter två veckor uppehåll sparkar vi igång igen!



Blackburn-Wolves 1

Blackburn lyckades ta sin första poäng för säsongen innan uppehållet. Laget känns fortfarande väldigt svårt bedömt men här tar man sin första trepoängare. Wolves blandar och ger, 1-0 borta mot Wigan följs upp med 1-1 hemma mot Hull. Här får man dock ge vika


Liverpool-Burnley  1

Owen Coyles smekmånad är över. Efter att fått tokspö av Chelsea borta så har man landat på jorden igen efter dom två hemmasegrarna. Har tspelat två matcher borta-och förlorat båda! Liverpool vände som vanligt ett underläge till vinst och matchen sist var lite kniven på strupen läge ifall man inte ville halka efter toppen. Gerrard visar form med bl.a två mål mot Kroatien i kvalet. Liverpool på gång. Säker etta!


Manchester City-Arsenal X

Toure och Adebayors möte mot gamla lagkamrater. Den här matchen ska bli oerhört kul och följa. Man City är har inte tappat en poäng såhär långt och nu får man prova sina vingar mot ett jämlikt motstånd. Oturen grinade Arsenal i ansiktet på Old Trafford och man hade chansen att stänga matchen. Här har man chansen att vinna alla gånger. Arjsavin dock skadad vilket är ett stort avbräck. Helgardera.


Portsmouth-Bolton X

Tidigt bottenmöte mellan två lag som hittils kammat noll poäng. Båda har dock varit väldigt nära poäng hittils och Bolton hade inte marginalerna på sin sida sist mot Liverpool. Pompey behöver en riktigt bra forward och saknar spets framåt. Man saknar nog Crouch väldigt mycket.


Stoke-Chelsea 2

Stoke har imponerat som f-n hittils och hemma på Brittania har laget ett rykte om sig att vara oerhört starka. Och för Chelsea kan det bli en obekväm eftermiddag.På papperet ska naturligtvis Chelsea vinna men på plann är jag inte lika säker. Chelsea visar dock en oerhört höglägstanivå. Gardera med ett kryss


Sunderland-Hull 1

Hemma på Stadium Of Light ska Sunderland vara favoriter mot Hull alla dagar i veckan. Kan Darren Bent fortsätta och producera och hur kommer Hull att reagera efter tappet av Michael Turner till just Sunderland. Intressant match!


Wigan-West Ham  X

Liksom sin tränarkollega Owen Coyle har Roberto Martinez smekmånad sakta men säkert försvunnit. Wigan har tre raka försluster och förskräckliga 1-7 på dom tre matcherna. Här krävs skärpning! För West Ham har formen varken varit bra eller dålig. Den här matchen känns väldigt oviss.


Tottenham-Manchester United 2

Kalla mig gärna pessimiskt men här tror jag faktiskt att första förlusten kommer för Spurs. Laget har överträffat sig själv.Det som talar för Spurs är att man är oerhört hemmastarka. Man Utd har sakta men säkert fått igång maskineriet och även om Arsenal grusade maskineriet lite så fortsatte Man Utd att mala och tillslut gav det utdelning. Gardera med ett kryss.


Fulham-Everton x

Jag såg Fulhams match på Villa Park strax före uppehållet och jag måste medge att det var längesen som jag såg ett sånt uddlöst lag framåt , när dessutom försvaret inte är lika stabilt som det brukar känns det som att Mr Hodgson har en del att göra. Everton tog en välbehövlig seger sist och Moyes kan änltigen få lite luft under vingarna, man har läckt som ett såll bakåt måste börja täta till.


Birmingham-Aston Villa 2

Derby! Det lär va slutsålt på St Andrews när lagen intar arenan på Söndagen och räkna med att ingen av lagen kommer att lägga några fingrar emellan.Aston Villa bör gälla som favoriter i denna match,men ett derby är alltid ett derby: tätt, tufft, och ovisst




God fiskelycka 




Presentation

Omröstning

Vem kniper fjärdeplatsen?
 Man City
 Spurs
 Aston Villa
 Liverpool
 nån annan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards