Alla inlägg den 4 september 2009

Av Lars - 4 september 2009 12:56

 



Premier League säsongen har öppnat i ett rasande tempo och man följer den mer än nån annan liga.


Därför är det väldigt tråkigt att Championship kommit i skymundan och att man knappt sett en match eller ännu sämre inte ens kollat i tabellen. Med 5 omgångar spelad kan jag dock kontsatera efter att kollat lite fakta:


**Newcastle ar fått den där kanonstarten som laget behöver för att ta sig upp igen. 5 matcher 4 vinster och 13 pinnar är helt klart mer än godkänt. Återtåget kan bli snabbare än vad man anar.


**Likaså ''Boro'' och West Brom som ligger 3 resp 2 poäng efter skatorna.


** Cardiff är målgladast med sina 11 mål


**Lill-Fergie , Sir Alex Fergusons son Darren Ferguson lag Peterborugh nykomlingar i CS fortfarande inte har nån seger efter 5 matcher


***Att dom gamla PL lagen Ipswich och Barnsley näst sist och sist..Norwich Charlton och Saints åkte ner i League One ifjol...gamla klassiska lag har tuffa tider nu


**Reading har inte alls motsvarat förväntningarna hittils 5 pinnar på 5 matcher är knappt godkänt för ett lag som har ambition att ligga i toppen.

Av Lars - 4 september 2009 08:06

Fönstret stängde den 31:a och öppnas inte igen föränn i Januari och det gjordes en del 5- i -tolv värvningar


Johnny Hetinga till Everton

En bra värvning ! Hetinga kommer att tillföra en hel del som mittback en mycket bra ersättare till Lescott. Kan även spela ytterback och defensiv mittfältare. Kontraktet är skrivet på 5 år


Jan Vennegor of Hessellink till Hull

Den f.d Cetlic och PSV anfallaren med det långa namnet har gått till Hull. Han kommer gratis och har skrivit på för två år. Kan vara den målskytt Hull letar efter.


David Elm till Fulham

Det första jag tänkte när jag såg nyheten på text-tv var ''yes äntligen en Elm brorsa som nobbar Holland.Har ritat på 1 år med option på 2 år. Nånstans säger det mig att Roy Hodgson ligger bakom denna värvning.


Michael Turner till Sunderland

Min favoritback lämnar Hull och går till  Sunderland. En överraskning att Hull släpper till just Sunderland. Dom två kan ju faktiskt göra upp om vem som får stanna kvar i slutet av säsongen.


Tal Ben-Haim till Portsmouth

Liksom Dunne blev Ben Haim överflödig i City och det bästa lösningen var Pompey. Har skrivit ett 4 årskontrakt


Richard Dunne till Aston Villa

Manchester City har länge letat efter en mittback av hög internationell klass. Dunne har aldrig varit en sådan. Så när Lescott kom blev Dunne kastad i frysboxen och Martin O 'Neil såg chansen och knöt till sig irländaren


Niko Kranjar till Tottenham

Harry Rednapp +f.d spelare =sant. Rednapp hade Kranjar i Pompey och värvade kroaten som ersättare till skadade Luka Modric.


Ett lag som får vänta med att göra värvningar till Januari 2011 är Chelsea som av FIFA förbjuds att göra värvningar. Varför? Jo för när man köpte Lens 18-årige Gael Kakuta för två år sedan gjorde man det enligt FIFA på ett regelvidrigt sätt.Chelsea bad Kakuta att bryta sitt kontrakt med Lens vilket han också gjorde och därför kommer Chelsea inte att få köpa spelare på över ett år. Undrar vad Roman Abramovitj tycker om det! Chelsea kommer att överklaga domen.


Kommentarer på värvningarna och glöm inte att rösta!

Presentation

Omröstning

Vem kniper fjärdeplatsen?
 Man City
 Spurs
 Aston Villa
 Liverpool
 nån annan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards