Alla inlägg den 23 september 2009

Av Lars - 23 september 2009 18:58

Efter 17 års äktenskap går Liverpool och Carlsberg skilda vägar. Liverpool valde att inte förlänga med det danska bryggeriet och har gjort klart med storbanken Standard Chartered Bank  som ny huvudsponsor som kommer att pryda Liverpools vackra tröjor. Det nya avtalet ger Liverpool 80 miljoner pund och sträcker sig över fyra år.

Lite synd för man förknippar Liverpool med Carlsberg liksom man förknippar Man Utd med Sharp , Arsenal med JVC , Spurs med Holsten


  

Av Lars - 23 september 2009 17:43

Med spelare som Santa Cruz , Tevez , Adebayor , Robinho tycks Craig Bellamy blir totalt överflödig i Manchester City men med skador på några ovan namnen ovan har hans säsongsinledning vait mycket bra. Två mål i Söndags mot United bl.a och den gamle Bellamy har dammas av.


Det har också hans ego och fula sida gjort. I matchen i lördags när en supporter sprang in på planen  så blev han hårt rugbytacklad av en vakt och föll i marken och när vakten skulle släpa ut supportern från planen kom Craig Bellamy springandes och gick fram till supportern och slog honom i ansiktet. Detta är typiskt nog Bellamy , han kan aldrig behärska den där elden som finns inom honom. Det finns en hel del smått och gått om Bellamy.


  


* I en Champions League  match 2007 borta mot Barcelona firade Bellamy sitt mål genom att göra en golfsving efter att ha påståtts ha attackarat dåvarande lagkamraten Jon-Arne Riise med en golfklubba.Detta skapade stora rubriker i fotbollsvärlden.

   


*Aldrig kommit överens med sin anfallspartner Alan Shearer då duon kamperade ihop i Newcaslte och sägs ha skickat ett häcklande sms till Shearer när han lämnade The Magpies.


*Kallat en supporter för prostituerad


Dom här sakerna gör att man har en viss förståelse att Bellamy inte blivit långvarit i sina klubbar (Newcastle , Celtic , Liverpool,Blackburn, West Ham)


Men en sak är säkert , när Bellamy spelar händer det alltid nåt intressant.

Av Lars - 23 september 2009 15:40

Darren Bent gjorde sitt 5:e mål för säsongen och är i en hejdlöst form. Dock räckte inte det mot hemmastarka Burnley som vann sin tredje raka hemmamatch och vilken start det blev för nyförvärvet David Nugent som gjorde två vackra mål och gav Clarets segern med 3-1. Nu behöver Burnley bara bli bättre på bortaplan också så kan det här bli en rolig höst.

     



Paul Hart sitter förmodligen lika löst som en tand nu. Sjätte raka förlusten kom idag borta mot Aston Villa 2-0 efter straffmål av James Milner och ett snyggt mål av Agonblahor så var matchen spikad och klar. Det ser mörkast ut just nu.


Arsenal tog en promenad seger hemma mot Wigan då man vann med klara 4-0 efter bl.a två mål av mittbacken Thomas Vermalen. Det är inte ofta en mittback gör två mål.Och det var inga skitmål heller första var en nick i krysset och det andra ett mycket snyggt skott i samma ställe. Vermalen har gjort 3 mål hittills.


  



Dave Kitson såg ut att bli matchvinnare för sitt Stoke på Reebook stadium men i den 98:e minuten orsakar Stoke en straff och fram kliver Matt Taylor och gör inga misstag. Tungt för Stoke som tappat 4 pinnar i slutminuten på dom två senaste matcherna.


Birmingham tog en välförtjänt seger på KC stadium där man kunde gjort fler mål om inte Hulls keeper storspelat. Hursomthelst vann man och kan dra fördel av den här segern  längre fram i serien eftersom både Hull och Blues tippas vara i botten och slåss i botten om nytt kontrakt.



Manchester derbyt hade allt: mycket mål, heta känslor (Bellamy) och ett matchavgörande mål på tilläggstid (96:e minuten) Och vem fick inte slå in den matchavgörande bollen om inte pojken från Liverpool , Michael Owen. Skönt för Owen att visa att han fortfarande duger. Man City fick inkassera sin första förlust men det var på vippen att man klarade 3-3.City gjorde en väldigt bra match men Man Utd har det där lila extra flytet som gör att man tar alla tre pinnarna snöpligt från City.


  


Wolves  förstörde  helgen för Roy Hodgson och Fulham då man vann hemma på Moleniux med 2-1


Everton tog ner Blackburn på jorden igen efter mål av bl.a Louis Saha x 2 och Joseph Yobo


Och Chelsea fortsäter på vinnarspåret och körde över Spurs  i Londonderbyt med 3-0 och Drogba gör mål i var och varann match nu. Spurs har kommit ur sin fina svit och får ta nya tag.







Presentation

Omröstning

Vem kniper fjärdeplatsen?
 Man City
 Spurs
 Aston Villa
 Liverpool
 nån annan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5
6
7
8
9 10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards