Direktlänk till inlägg 28 augusti 2009

Inför helgens matcher.

Av Lars - 28 augusti 2009 12:50

Imorn är det Lördag och det innebär många matcher i Premier League. Många härliga fajter och det känns som att det kan bli en hel del skrällar. Knyt näven för 13 rätt!


Lördagens Matcher


Chelsea-Burnley 1

Jag älskar tidiga lördagsmatcher! Båda lagen är i bra form och kommer från segrar ( Chelsea 2-0 Fulham och Burnley 1-0 Everton) Här ska dock Chelsea ta hem alla tre pinnarna.


Blackburn-West Ham 1

Blackburn har två raka torskar i bagaget och nu känns det som man tar sina första poäng. Carlton Cole var riktigt bra mot Tottenham tills han slog den där konstiga bakåtpassningen som förstörde tagen för East Londonlaget. Gardera.


Bolton-Liverpool 2

Om Liverpool ska ha nånting att göra med ligaguldet så får man bara inte förlora här. Bolton har ju liksom sin kusin Blackburn fått en mardrömsstart med två torsk. Här måste Elmander leverera annars kommer han att riskera nöta bänk framöver.


Stoke-Sunderland X

Hemma på Brittania Stadium är Stoke ett mycket svårtslaget lag och decibelnivån är bland dom högre i ligan. Man spelar en primitiv men väldigt effektiv fotboll. Sunderland har börjat lovande med 2 vinster på tre matcher och här känns det öppet. Gardera med en 1:a


Tottenham-Birmingham 2

Spurs har öppnat galet bra men jag tror på en skräll här. Det har gått lite för enkelt för Rednapps pojkar och här går man på en mina. ''Blues'' har hittils fått känna på en vinst,oavgjort och torsk. Seb Larsson avgör? helgardering funkar!


Wolverhampton-Hull X

En tidig sexpoängsmatch. Det lag som vinner här har ett mentalt försprång till när serien vänder. Öppet. Bortasvaga Hull får det svettigt på Molenax.Wolves å andra sidan är väldigt ojämna.


Manchester United-Arsenal 1

Nu är det dags för Gunners första förlust. Man har 10-2 på två matcher + vinster i CL kvalet mot Celtic x 2.Men här tar det stopp. United är svårtämda hemma på Trafford och maskinen börjar så sakta rulla igång.


Söndagens matcher



Portsmouth-Manchester City 1

Eftermiddagsmatch i södra England för ett litet mätt City med match igår i Ligacupen mot Crystal Palace (vinst 2-0) touren fortsätter på söndagen till Fratton Park mot ett ''Pompey'' som har tre raka torskar och måste vinna för att få lite andrum. Det gör man. ''Sparkys'' pojkar lite slitna?


 Everton-Wigan 1

Evertons form är sämre än sämst 0 poäng och 1-7 i målskillnad och Moyes har lite och jobba med här. Sålde dessutom mittbacksstjärnan Lecsott till City i veckan. Men vinner här mot ett som fortfarande svävar lite på moln efter 2-0 vinsten i premiären borta mot Aston Villa.


Aston Villa-Fulham 1

Martin O'Neils pojkar svarade för en bragdmatch på Anfield i Måndags och här hemma får man nog gälla som favoriter mot ett Fulham som jag tycker ser lite splittrade ut.







 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Lars - 28 april 2010 20:38

Fr.om ikväll kommer denna blogg att gå i graven. Efter att ha övervägt detta i några dagar kom jag tillslut fram till att lägga ner den. Inte pg.a av att jag lessnat . Tvärtom det har varit fantastiskt att kunna ta del av alla kommentarer som ja...

Av Lars - 28 april 2010 20:27


Nu var det två veckor sen jag bloggade här. Dåligt med tid och rum har gjort att bloggen fått ta smällen. Ska naturligtvis inte behöva vara så. Nu är det endast två omgångar kvar av denna säsong och mitt bloggande den senaste tiden har varit allt ann...

Av Lars - 13 april 2010 13:00


   I ligan är Portsmouth körd efter att fått 10 minus poäng. Det blir The Championship nästa säsong. Men i FA-Cupen är man framme i final efter att slagit sensationellt slagit ut Tottenham med 2-0. Portsmouth visar återige i cupen at man ha...

Av Lars - 13 april 2010 12:58

Summering från helgens Premier League där vi kan konstatera att United inte tog chansen att bli serieledare efter 0-0 borta på Ewood Park i en ganska tråkig tillställning.   *Just när man trodde att Burnley inte skulle ta nån bortaseger i sin för...

Av Lars - 13 april 2010 12:26


       Det var bara ner och vända igen för West Brom Albions. Fåglarna blev Lördags helt klara för uppflyttning till högsta ligan igen. 3-2 borta mot Doncaster räckte. Kul! West Bromwich hör helt enkelt hemma i Premier League liksom Newcastle ä...

Presentation

Omröstning

Vem kniper fjärdeplatsen?
 Man City
 Spurs
 Aston Villa
 Liverpool
 nån annan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards