Alla inlägg under augusti 2009

Av Lars - 7 augusti 2009 10:07



* Darren Bent lämnar Tottenham och går till Sunderland, Bent var Spurs bästa målskyt den gångna säsongen.


*Aqullani verkar bli Alonsos efterträdare i Liverpool. Italiernaren är på plats och endast en läkarundersökning återstår.


Roligast är ändå länken längst ner. Kul att TV4Sport satsar på The Championship. Toppmatch  i premiären på Lördagen, West Bromwich-Newcastle.



http://fotbollskanalen.se/1.1127216/2009/08/07/championship_i_tv4_sport_middlesbrough_newcastle_och_wba_i_helgen
Av Lars - 6 augusti 2009 10:22

 



Det klassiska andra året har ni väl hört om? Andra året för en nykomling som gjort succe säsongen innan och säsongen efter ska upp till bevis för att det inte var en ''fluga''.


Hull City gjorde en riktig berg-och-dalbana säsong ifjol. Man gick på vatten och låg bland topp 5 en bra bit in på hösten. Man spelade 2-2 på Anfield och gjorde 3 mål på Old Trafford. Som nykomling. Sen rasade allt och efter den 6 December fram till sista omgången tog man endast en seger. Hemma på KC Stadium tog tigrarna endast tre segrar och det är ganska ovanligt för nykomlingar som normalt är starka hemma. Det blev till slut en lindans som man redde ut och klarade sig med minsta möjliga marginal en poäng före Newcastle.


Till den kommande säsongen måste Hull ta fler hemmaskalper och inte släppa in så mycket mål (64 mål var näst mest) men framförallt bli jämnare!


Phil Brown , du har en tuff säsong framför dig !

Av Lars - 5 augusti 2009 10:57

På tisdagen bekräftade Liverpool på sin hemsida att deras spanska mittfältsstjärna Xabi Alonso lämnar för Real Madrid med omedelbar verkan. Bara en läkarundersökning återstår innan övergången är officiellt klar. Klubbarna har även kommit överens om en prislapp , men den är än så länge hemlig.


Liverpool tappar därmed en riktigt bra spelare och måste nu ge sig ut på jakt för att hitta en ersättare.

Av Lars - 4 augusti 2009 12:41

 





är det så? Cash is king? inte alltid, men man kommer långt med det och får oftast det man pekar på. I Manchester Citys fall så har man kommit från att varit ett medelmåttigt lag som harvat i mitten av Premier League till att plötsligt vara ett lag som kan vinna titeln , inte p.ga av att man var riktigt nära och vinna ligan förra säsongen utan att man värvat en jädra massa stjärnspelare och därmed seglat upp som en outsider bakom Chelsea , Liverpool och Man United.


Missförstå mig inte kära läsare , jag har absolut inget emot Manchester City! Tvärtom! Det är en fin anrik klubb. Men vad jag inte gillar är att fotbollsvärlden idag består av så mycket pengar , väldigt många pengakåta människor. Man glömmer faktiskt fotbollen och det underbara spelet vilket är tragiskt men tyvärr är det världen vi lever i och kommer att fortsätta att leva i.



Manchester City kommer att vinna nånting förr eller senare men man riskerar också att dra på sig oerhörda skulder och vad händer den dagen då ägaren Sheikh Mansour bin Zayed Al Nahyan bestämmer sig att sluta pumpa in pengar i klubben?  City vill vi bli störst i stan och i framtiden den klubb som man pratar mest om. Jag har svårt att se att man ens kommer att bli det förstnämnda , för att det kommer at ta tid att spela ihop detta stjärnfyllda gäng och formen kommer att vara berg-och dalbana.


Hur stort kommer tålamodet att vara om man ligger i mitten av tabellen vid jul?


Premiären i Blackburn den 15 Augusti kommer Mark Hughes & Co att ha hela fotbollsvärldens ögon på sig.


Av Lars - 3 augusti 2009 15:46

bra fotbollsmusik som gjorts (Nej Markoolio och Nej Staffan  Hellstrand ,även om jag för övrigt gillar din musik) så är inte denna på er nivå..snarare högre! ''Football is coming home''





Av Lars - 3 augusti 2009 15:30

 Zlatan är klar för Barca. Kontraket är klart och värt en himla massa pengar och att Etó gick till Italien.  Etó som varit en ryktenas man i dryga året sedan där där affären med XXXEfter detta ska han enligt rykten ha gjort sig omöjlig i Barca. Nu när Zlatan ä på plats ser Barcas forward uppsättning ut som en av världens starkaste med namn som  Zlatan, Messi och Bojan. Alla dessa ä relativt unga och har många år kvar.


Jag tror att just dessa tre skulle passa bra ihop. Messi som får stå för den bländande tekniken och snabba fötter och även som vi såg i chap finalen gott huvudspel.  Bojan vet vart målet står och kan göra det enkelt för sig för att sätta bollen i nät. Zlatan ä bra på allt men skulle nog villja se honom som släpande forward i andravågen. Detta skulel ge möjligheter till långskott men också inlägg från kanterna då mittförsvaret har fullt upp med att hålla koll på yrvädren messi och bojan. Risken ä dock att ego sätter stopp.


Kan dessa tre samarbeta och dela med sig av bollen till den som har bästa chansen för tillfället? Kan dem det så kan Barca helt säkert vinna trippeln flera år irad


 

Presentation

Omröstning

Vem kniper fjärdeplatsen?
 Man City
 Spurs
 Aston Villa
 Liverpool
 nån annan

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards